BALIKESİR / BALYA - Zübeyde Hanım Yatılı Bölge Ortaokulu

Ara

Sevgili öğrenciler, Balıkesir Büyük Şehir Belediyesinin organize ettiği, "Kodlama Eğitimi" başvuruları başladı. Son başvuru tarihi 5 Aralık 2023. Eğitimler Balya BALMEK merkezinde yüz yüze olacaktır.  Ayrıntılı bilgiyi 444 23 10 numaralı telefondan alabilirsiniz. Tüm öğrencilerimize duyrulur.

Ekm

CODE WEEK NEDİR: AB Kod Haftası (Code Week), Ekim ayının içinde uygulanan, herkes için kodlama ve dijital okuryazarlığı eğlenceli ve ilgi çekici bir hale getirmeyi amaçlayan bir etkinliktir.

AMACI NEDİR:Kodlamayı öğrenmek, hızla değişen dünyayı ve teknolojinin nasıl çalıştığını anlamamıza, yeni fikirleri keşfetmemize, yenilikler için becerilerimizi ve yeteneklerimizi geliştirmemize yardımcı olur.

Kod Haftası 2023 yılı teması "Cumhuriyetimizin 100.Yılı" olarak belirlendi. Zübeyde hanım YBO olarak, Scratch 2.0, EBA Cody, Code.org gibi çeşitli araçları kullanarak Kodlama Haftasına (Code Week) katılacağız. Bu doğrultuda Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzle koordine bir şekilde çalışmalarımızı yapıyoruz.https://codeweek.eu sitesine girerek haritaya çalışmalarımızı ekledik. Kod Haftası için ortak kodumuz "balikesirmem"dir. Bu kodu kullanarak bize katılabilirsiniz.

Ekm

2023-2024 Okul Aile Birliği Toplantı Duyurusu